Hírek

Elérhetőségek

Két napos jobb agyféltekés rajztanfolyam Kisnémedin

Wellness az agynak!
Fedezd fel a rajzolás örömét!  2 napos jobb rajzféltekés agytanfolyam

Szeretnél rajzolni, de tehetségtelennek tartod magad? Érdekel ez a divatos téma a jobb agyféltekéről?
Próbáld ki magad, járj utána mi is ez, lépj ki a hétköznapok rutinjából! Mikor ha nem most?

•    Az előzetes rajztudást nem igénylő, érdekes feladatok hatására rajzkészséged ugrásszerűen megnő és meglepő felismeréseket élsz át.
•    A látásmódbeli váltást beépítheted mindennapjaidba, így a tanfolyamon tanultaknak nem csak rajz közben, hanem életed más területein is hasznát láthatod.

A tanfolyam 10 éves kor fölött ajánlott, felső korhatár nincs.

-

 

Ez a modern agykutatás eredményeire épülő módszer egyszerű de hatásos gyakorlatok segítségével rövid időn belül sikerélményhez juttatja a kezdő rajzolót is.

A feladatok elvégzéséhez nincs szükség kiemelkedő kézügyességre, tehetségre és az sem gond ha pillanatnyilag csak pont-pont-vesszőcske színvonalon áll a rajztudásod, legalább látványosabb lesz a fejlődés.

A rajzolás tényleg wellness az agynak! :)
Egy jobb agyféltekés működésmódú, kreatív, alkotó folyamat, amikor is roppant ébernek, érdeklődőnek, tiszta elméjűnek érzed magad, teljesen eggyé válsz a munkával, a külvilág szinte megszűnik.
Ez már így is kellemes, van azonban más előnye is, amiért nagyon sokan szeretik, még ha nem is tudják megfogalmazni pontosan, hogy miért. A j-módba kapcsolás egy időre felszabadít a bal félteke verbális uralma alól, ami nagy megkönnyebbülést okoz. Ez a jó érzés abból ered, hogy a bal félteke pihen, és végre elcsendesedik egy kicsit, megszűnik a folyamatos mentális zaj.
Rajzolás közben a bennünk lévő feszültség feloldódik, átjár az alkotás öröme és energiával töltődünk fel. Az alkotás élménye azonnal gyógyítólag hat a személyiségre, beindítja a szervezet öngyógyító képességét, harmonizálja az agyféltekék működését, megemeli az energiaszintünket.

-Ami időben jön, az tanulás, ami túl későn, az terápia.
„Művészileg képzetlen emberek csoportos oktatása során azt vettem észre, hogy minden szellemileg ép ember meg tud tanulni rajzolni; ennek valószínűsége az olvasás elsajátításával egyenlő. Pusztán meg kell tanítani nekik a megfigyelés alapvető készségeit, azaz a rajzoláshoz szükséges látásmódot.
Állítom, hogy bárki meg tud tanulni elég jól látni ahhoz, hogy az „odakint”, a létező világban látott dolgok bármelyikét élethűen tudja ábrázolni.”

„Aki megtanulja, hogyan rajzoljon le általa megfigyelt tárgyakat, vagy személyeket, az a látás olyan új módját sajátítja el, amely a kreatív gondolkodás egyik fontos alapkövetelménye.”

Betty Edwards
(a Long Beach-i California State University professszor emeritusza,
az UCLA-n szerzett doktori címet az oktatás, művészet és érzékelés témakörében )

A jobb agyféltekés razjtanulás módszerét Betty Edwards dolgozta ki,
a két nap alatt az ő tankönyvéből vesszük át a legjobb gyakorlatokat.

A tanfolyam tervezett időpontja:

2019.04.20-21 10:00-17:00-ig
Ára 13.000 Ft/fő
+2000 Ft felszerelés vásárolható

A tanfolyam minimum 10 fővel maximum 15 fővel indul el.
A jelentkezést követően átutalással vagy készpénzben a tanfolyam ára előre fizetendő
2019. április10-ig.

Minden jelentkezőt e-mailben értesítünk a tanfolyam véglegesítéséről!

 

További kérdések esetén írj a muvhaz@kisnemedi.hu címre.

Jelentkezés itt!