Hírek

Elérhetőségek

Ebösszeírás

Tisztelt Ebtartó!

Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény 42/B. § (1) bekezdése alapján Kisnémedi község ebrendészeti feladatainak elvégzése érdekében, illetve a veszettség elleni oltás járványvédelmi vonatkozásaira való tekintettel Kisnémedi község közigazgatási területén ebösszeírást végeztünk.

Kisnémedi Község Önkormányzat az ebösszeírás alapján az Önök által szolgáltatott adatokról elektronikus nyilvántartást köteles vezetni, az állat tulajdonosa, tartója és más jogainak, személyes biztonságának és tulajdonának védelme, valamint ebrendészeti és állatvédelmi feladatainak hatékony ellátása céljából.
A bejelentőlapot ebenként kell kitölteni az oltási könyv alapján. A kitöltést csak elektronikus úton tudjuk elfogadni. A kitöltés egyszeri regisztráció után Kisnémedi települést kiválasztva a ugyfelkapu.ebnyilvantarto.hu honlapon tehető meg!
Felhívom figyelmét, hogy az eb tulajdonosa, tartója köteles a törvényben előírt adatokat az önkormányzat rendelkezésére bocsátani. Az adatszolgáltatási kötelezettség elmulasztása állatvédelmi bírságot vonhat maga után, melynek legkisebb összege az állatvédelmi bírságról szóló 244/1998. (XII. 31.) Korm. rendeletben
foglaltak alapján 30.000. Ft.

Az eb tulajdonosa vagy tartója a bejelentését elektronikusan bármikor regisztrálhat a ugyfelkapu.ebnyilvantarto.hu oldalon.

Fontos!! Kérünk minden kutyatulajdonost, hogy regisztrálja ebét a nyilvántartásba. A regisztrációhoz minden esetben érvényes e-mail cím és telefonszám szükséges!

regisztráljon: ugyfelkapu.ebnyilvantarto.hu