Hírek

Elérhetőségek

Helyi hírek

-

Szünetel az ügyfélfogadás

A Községháza a 484/2020. (XI.10.) Korm. rendelet a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló intézkedésére tekintettel a személyes ügyfélfogadás SZÜNETEL.

Tovább »
-

Használt sütőolaj gyűjtő létesült

Kisnémedi Község Önkormányzata a Biotrans Kft. közreműködésével lakossági használt sütőolaj-begyűjtési rendszert vezet be településünkön.

Tovább »
-

Változik az Ügysegéd fogadóórája és a kormányhiavatalok műkődése is

A Váci Járási Hivatal vezetőjeként ezúton tájékoztatom arról, hogy a COVID járvány terjedésének megakadályozása érdekében tett kormányzati intézkedésekkel összhangban, valamint a személyes találkozások jelentős csökkentése érdekében 2020. november 11.

Tovább »
-

Szociális tűzifa igénylés 2020.

Idén is igényelhető szociális tűzifa november 30-ig!

Tovább »
-

Ismerkedés a múlttal

Még az őszi szünet előtt néhány nappal meglátogatták az iskolások a Kisnémedi Tájházat. Puskásné Krecsik Márta a tájház gondozója szeretettel fogadta a gyerekeket. Akik nem érkeztek üres kézzel, egy régi faszenes vasalót hoztak a tájház gyűjteményébe.

Tovább »
-

Lomtalanítás Kisnémedin

A korábbi gyakorlatnak megfelelően a lakosságnak továbbra is lehetősége van évente egy alkalommal 2 m3 lomhulladék térítésmentes elszállíttatására. 2019-től azonban a lomtalanítást igényelni kell, és előre egyeztetett napokon történik.

Tovább »
-

Október 23-i ünnepség

Kisnémedi Község Önkormányzata és a Kisnémedi Művelődési Ház tisztelettel meghívja Önt és Kedves Családját a 2020. október 23-án (pénteken) 15:00 órakor az 1956-os forradalom és szabadságharc tiszteletére tartandó megemlékezésre.

 

 

Tovább »
-

Ingyenes lakossági elektronikai hulladék gyűjtés

A veszélyes hulladéknak számító, használaton kívüli elektromos és elektronikai eszközök, berendezések, valamint lemerült akkumulátorok gyűjtése.

Időpont: 2020. október 4. (vasárnap) 8.00 – 14.00 óráig

Tovább »
-

Mammográfiás szűrővizsgálat

A Kisnémedin lakó, 45-65 év közötti asszonyok, akik utolsó mammográfiás vizsgálata óta eltelt 2 év, névre szóló meghívót kapnak mammográfiás szűrővizsgálatra.
KÉRJÜK, TEGYEN ELEGET MEGHÍVÁSUNKNAK, VEGYEN RÉSZT ÖN IS A MAMMOGRÁFIÁS SZŰRŐVIZSGÁLATON!

Tovább »
-

Borsa Brown író Kisnémedin

Régóta szerették volna a helyi asszonyok és most végre sikerült.

Tovább »