Hírek

Elérhetőségek

Felhívások, tájékoztatók

-

Lomtalanítás igénylése

Társaságunk 2021. évben folytatja a házhoz menő rendszerű lomtalanítást. Az Önök településén 2020 november elsejétől hulladékszállítási közszolgáltatói feladatokat a DunaTisza Közi Hulladékgazdálkodási Nonprofit KFT. látja el.

Tovább »
-

Tájékoztató parlagfű-mentesítéssel kapcsolatban

A parlagfű nagymértékű elszaporodásának a közegészségügyi és gazdasági károsító hatása számottevő. A parlagfű elleni védekezés elsősorban az ingatlan tulajdonosának, illetve használójának a kötelezettsége.

Tovább »
-

Nyugat-Cserhát és Naszály kiemelt jelentőségű természetmegőrzési fenntartási terv

A Duna-lpoly Nemzeti Park Igazgatóság a Természetvédelmi kártalanítás fejezeti kezelésű előirányzat terhére készíti a Nyugat-Cserhát és Naszály kiemelt jelentőségű természetmegőrzési terület fenntartási tervét.

Tovább »

PM_CSAPVIZGAZD_2018/25

Kisnémediben megkezdődött a vízelvezető hálózat fejlesztésének III. üteme. Júliusban megkezdődött a vízelvezető hálózat és a tározók fejlesztése a településen. A munkálatokra 113 millió forint támogatást nyert az önkormányzat a Pénzügyminisztériumtól.

Tovább »
.

Felmérés Budapest és agglomerációja ingázási szokásairól

A Budapest Fejlesztési Központ (BFK) kutatást indított a vasúthasználati szokások felmérésére. Töltse ki most!

Tovább »
-

Ebösszeírás 2020

Tisztelt Ebtartó!
Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény 42/B. § (1) bekezdése alapján Kisnémedi Község ebrendészeti feladatainak ellátása érdekében, illetve a veszettség elleni oltás járványvédelmi vonatkozásaira való tekintettel Kisnémedi Község közigazgatási területén ebösszeírást végez.

Tovább »

SAJTÓKÖZLEMÉNY Kisnémedi „Csapadékvíz elvezetés fejlesztés II. ütem – beruházás beszerzés” PM_CSAPVIZGAZD_2017/45

-

Kisnémedi „Csapadékvíz elvezetés fejlesztés II. ütem – beruházás beszerzés”

Tovább »
kormanyablak

Változik a kormányablakok egységes nyitvatartása a fővárosban és Pest megyében

Tovább »
avar

Felhívás avar és kerti hulladékok nyílttéri égetési rendjének megtartására

Sokak számára a ősz beköszönte egyet jelent a „füstölési időszak” kezdetével – ezzel nem kis bosszúságot okozva környezete számára.

Tovább »
parlagfű

A parlagfű elleni védekezésről

Június 30-ig az ingatlanon a parlagfű virágbimbójának kialakulását meg kell akadályozni és ezt az állapotot a vegetációs időszak végéig fenn kell tartani!

Tovább »