Hírek

Elérhetőségek

Ebösszeírás 2020

Tisztelt Ebtartó!
Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény 42/B. § (1) bekezdése alapján Kisnémedi Község ebrendészeti feladatainak ellátása érdekében, illetve a veszettség elleni oltás járványvédelmi vonatkozásaira való tekintettel Kisnémedi Község közigazgatási területén ebösszeírást végez.
A Kisnémedi Község Önkormányzat az ebösszeírás alapján az ebtulajdonosok által szolgáltatott adatokról elektronikus nyilvántartást köteles vezetni, az állat tulajdonosa, tartója és más jogainak, személyes biztonságának és tulajdonának védelme, valamint ebrendészeti és állatvédelmi feladatainak hatékony ellátása céljából.
A bejelentőlapot ebenként kell kitölteni az oltási könyv alapján és elektronikus úton kell regisztrálni. A kitöltés egyszeri regisztráció után Kisnémedi települést kiválasztva az ugyfelkapu.ebnyilvantarto.hu honlapon tehető meg!
Felhívom figyelmét, hogy az eb tulajdonosa, tartója köteles a törvényben előírt adatokat az Önkormányzat rendelkezésére bocsátani.
Az adatszolgáltatási kötelezettség elmulasztása állatvédelmi bírságot vonhat maga után, melynek legkisebb összege az állatvédelmi bírságról szóló 244/1998. (XII. 31.) Korm. rendeletben foglaltak alapján 30.000. Ft.

FONTOS!! Kérünk minden ebtulajdonost, hogy bejelentési kötelezettségét a nyilvántartásba
legkésőbb  2020. augusztus  15.-ig tegye meg.
A regisztrációhoz minden esetben érvényes e-mail cím és telefonszám szükséges!

Személyesen a Kisnémedi Művelődési Ház előterében tudnak regisztrálni az alábbi két időpontban:
2020. július 2. csütörtök 9:00 – 14:00 között valamint 2020. július 7. kedd 10:00 – 16:00-ig. Személyes ügyintézés esetén az oltási könyvet hozzák magukkal.

Kisnémedi, 2020. június 30.

Kisnémedi Község Önkormányzata