Hírek

Elérhetőségek

Közmeghallgatás 2022

Kisnémedi  Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2022. október 20-án (csütörtök)  17.00 órai kezdettel  KÖZMEGHALLGATÁS  tart,  melyre ezúton tisztelettel meghívom.

Az ülés helye : Kisnémedi Művelődési Ház Kisnémedi, Fő u. 7.

 Napirendi pontok:
1.    Helyi Építési Szabályzata és Szabályozási terv módosításainak elfogadása
2.    Tájékoztató a képviselő-testület 2022. évi munkájáról, a településen megkezdett fejlesztések, beruházások állásáról, a várható fejlesztésekről
3.    Lakossági kérdések, észrevételek, javaslatok

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy közmeghallgatás alkalmával az állampolgárok, a településen működő társadalmi szervezetek és egyházak képviselői, valamint a településen gazdasági érdekeltségekkel rendelkező gazdasági társaságok, illetve vállalkozások vezető tisztségviselői, közérdekű ügyben, helyi önkormányzati ügyben az egyes települési képviselőhöz, a képviselő-testület bizottságainak elnökeihez, a polgármesterhez vagy a jegyzőhöz kérdéseket intézhetnek, közérdekű javaslatokat tehetnek.
Kérem, hogy a felkészülés és a pontos válaszadás érdekében kérdéseiket, javaslataikat a Hivatalba akár írásban (Kisnémedi, Fő út 5.), akár elektronikus formában (info@kisnemedi.hu) 2022. október 19-ig eljuttatni szíveskedjenek.