Hírek

Elérhetőségek

Menetrendi egyeztetés

Az országos, elővárosi és regionális személyszállítási közszolgáltatások megrendelője az Innovációs és Technológiai Minisztérium. Az ITM felhatalmazása alapján a helyközi közforgalmú közlekedés szervezésében a KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. Személyszállítási Közszolgáltatási Igazgatóság Közszolgáltatási Központja is közreműködik, valamint koordinálja a menetrendek társadalmi egyeztetésének folyamatát.

A 2021. december 12-től életbe lépő 2021/2022. évi vasúti és autóbusz menetrendeket érintő, járási menetrendi egyeztetések megkezdődtek.
Amennyiben van javaslata vagy menetrendi észrevétele, azt összefoglalva juttassa el 2021. május 10-ig e-mailben az info@kisnemedi.hu címre.
A menetrendi egyeztetés során felmerülő igényeket a KTI Személyszállítási Közszolgáltatási Igazgatóság Közszolgáltatási Központja a szolgáltató társaságokkal közösen megvizsgálja, és javaslatot dolgoznak ki a menetrendi irányelvekben meghatározott elvárások figyelembevételével a hivatásforgalmat kiszolgáló, valós utazási igények lehetőség szerinti teljesítésére.