Hírek

Elérhetőségek

Részleges könyvtári nyitvatartás

Kedves Olvasóink!

A könyvtár kényszerű zárva tartása alatt 2020. december 14-én részlegesen újranyit a községi könyvtár. Sajnos az épületbe továbbra sem lehet bejönni de „könyvcsomag összekészítő” szolgáltatás elérhető mindazok számára, akik a járvány ideje alatt sem szeretnének lemondani az olvasás okozta örömökről.

Minden beiratkozott olvasó ezen a linken kereshet a könyvtári állományában: https://bit.ly/39YThlG a kiválasztott könyveket e-mailben kérhetők, a kért könyveket összekészítjük, majd – hétfői és csütörtöki napokon nyitvatartási időben – vagy előre egyeztetett időpontban a könyvcsomagot a Könyvtárnál átadjuk.
A kéréseiket a konyvtar@kisnemedi.hu elérhetőségen juttathatják el hozzánk. Kérjük, hogy a szolgáltatás gördülékeny és biztonságos működtetése érdekében az alábbi szabályokat szíveskedjenek betartani!

A kéréseket elektronikus levélben folyamatosan, fogadjuk. Kérjük, azt is írják meg, hogy hétfőn, vagy csütörtökön alkalmas-e Önöknek az összekészített könyvek átvétele.

Egy olvasó egyszerre maximum 6 könyvet kérhet, s ezeket 30 nap időtartamra kölcsönözheti ki.

Az elkészített könyvcsomagokat kizárólag a beiratkozott olvasó, vagy a korábban, a könyvtárban kiállított meghatalmazásban nevesített képviselő veheti át.

Az összekészített könyvekért érkezők (is) kötelesek az orrukat, szájukat teljesen eltakaró maszkot viselni!