Hírek

Elérhetőségek

Szociális napelem pályázat

Kisnémedi Önkormányzattal közösen Solar King Bt. elindít egy szociális napelem telepítés elősegítő programot. A program lényege, hogy a Kisnémedi lakossága kedvező áron jusson önkormányzati támogatással napelemes rendszerhez, akkumulátoros tároláshoz. A támogatás mértéke összesen
160.000 Ft./napelemes rendszer. Támogatás igényelhető 0,8 kW os napelem rendszertől. A támogatás csak új a programban szereplő rendszerre lehet igényelni. Minden beadott igénylést az önkormányzat képviseletében Hegyi László program menedzser készít elő önkormányzati bírálatra. 
A támogatásra jelentkezni csak a napelem.kisnemedi.hu oldalon történő előregisztrációval lehet. A programról tájékoztatást ad telefonon Balázs László 06706137196 vagy írásban a solarkingbt@gmail.com e-mail címen. A programon való jelentkezés végső határideje egyenlőre nincs meghatározva ez a jelentkezők számától függ.
Javasoljuk a jelentkezést minél előbb tegye meg, mert az elbírálás, engedélyeztetés, kivitelezői ütemterv készítés is időt vesz igénybe. További részletek és jelentkezés a napelem.kisnemedi.hu oldalon!