Hírek

Elérhetőségek

Zöldhulladék tájékoztató

Tisztelt Kisnémedi lakosok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. az július 1-től november 30-ig terjedő időszakban lehetővé teszi a zöldhulladék gyűjtőpontokra való szállítását.
Az ÚJ zöldhulladék gyűjtési pont Kisnémedin a Gosztonyi kertben a Borház előtt található,  kedden és csütörtökön 12-18 óra, között tart nyitva.
A zöldhulladék elsősorban zöld felületeken, kertekben képződő biológiailag lebomló hulladék (például a falevél, elpusztult növényi maradványok, gyomok, gallyak, nyesedékek, illetve a fűkaszálék.)
Kérjük a lakosságot, hogy a kertjükben keletkező zöld hulladékot lehetőleg helyben kezeljék. A kerti hulladék könnyen komposztálható, azaz a benne lévő szerves anyagok termőfölddé alakíthatók.
    
A lakosságnak 7 m3-es konténer áll rendelkezésre, kizárólag a zöldhulladékok elhelyezésének céljából.
Az elhelyezés módja: Kérjük, hogy a tetszőleges zsákokban helyszínre szállított zöld hulladékot közvetlenül a konténerbe bele kell üríteni és a zsákot a következő alkalommal újra felhasználni.  Ügyeljenek arra, hogy a gyűjtőpontokon található konténerbe kizárólag zöldhulladék kerüljön! A konténer rendeltetésszerű használatát térfigyelő kamerák folyamatosan ellenőrzik!

Együttműködésüket előre is köszönjük!

Kisnémedi Község Önkormányzata